Πώληση Άλλο (Αγροτεμάχια), el ostional, Rivas, Νικαράγουα, frente a la bahia

Πώληση - Cod. 32660

  • Τύπος: Άλλο (Αγροτεμάχια)
  • Περιοχή: 1920 m²
  • Αριθμός δωματίων: 0
  • Όροφος: 0

Η OSTIONAL
Πολλά παραλία στις ακτές της Playa Ostional μόλις 9 χιλιόμετρα από τα σύνορα με την Κόστα Ρίκα (EL NARANJO). Οικόπεδο με ύδρευσης και ηλεκτρικού ρεύματος διαθέσιμη. Εξαιρετική για την κατασκευή έργου του τουρισμού, βίλες ή Bungalows. Η γη είναι μέρος μιας υποδιαίρεσης, έχουν πολύ καλή τοποθεσία είναι cornerbacks και έχει ύψος 8 μέτρα και τα δάση και το περιβάλλον ζούγκλας. Η απόσταση από την παραλία είναι 70 μέτρα μακριά και να προβληθούν από οποιοδήποτε σημείο, χάρη στο ύψος στο οποίο βρίσκεται η χώρα. Η μικρή κοντινή πόλη της El Ostional (περισσότερο ή λιγότερο 900 άτομα) δίνει μια ζεστή και λαϊκή ατμόσφαιρα. Η πόλη βρίσκεται ακριβώς πίσω από την παραλία, και είναι χαμογελαστός και μερικές φορές δειλά κοινότητα, όπου μπορείτε να εκτιμήσετε την πραγματική χάρισμα των αλιευτικών κοινοτήτων στον Ειρηνικό. Έχει το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού της που ασχολούνται με την παραδοσιακή αλιεία, τη γεωργία και την ανάπτυξη του αγροτικού τουρισμού
Πρόκειται για μια ήσυχη και ασφαλή κοινότητα για τους επισκέπτες. Playa El Ostional είναι ένα κόλπο πάνω από 2 χιλιόμετρα με ένα ημικυκλικό σχήμα που προσφέρει όλα όσα ψάχνετε για ένα vacationer, ψιλή άμμο, μεγάλη παραλία, μαγκρόβια δάση, σε βράχια ποτάμι γλυκού νερού και η ρύθμιση του είναι αγροτική με άφθονο διατηρημένα βλάστηση και πανίδα. Δύο χιλιόμετρα μακριά είναι το φυσικό καταφύγιο «λουλούδι», όπου οι χελώνες γεννούν τα αυγά.
Ήδη κατά την κατασκευή αυτοκινητοδρόμων Costanera? η πρώτη δόση των 34 χιλιομέτρων ξεκινώντας από τα σύνορα με την πορτοκαλί ΚΟΣΤΑ ΡΙΚΑ (A 9 χλμ από το Ελ OSTIONAL) στο Σαν Χουάν ντελ Σουρ και έληξε το 2017.
 Σε αρκετές διαφημίσεις στο El Nuevo Diario μιλάμε για ωθεί την κυβέρνηση σε νέες επενδύσεις Turística η μείωση των φόρων ακίνητης περιουσίας, καθώς και τον παραλιακό δρόμο και το ενδιαφέρον των ξένων εταιρείας να επενδύσει. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΝΕΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ OSTIONAL η bahya αναγνωρίζεται ως «η terrestre τελευταίο παράδεισο»

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB