Πώληση Ξενοδοχείο, Las Peñitas, Leon, Νικαράγουα, de la estación de policía 300mts al este

Πώληση - Cod. 37468

  • Τύπος: Ξενοδοχείο
  • Περιοχή: 592 m²
  • Αριθμός δωματίων: 5
  • Όροφος: 1

Το ακίνητο βρίσκεται σε μια συγκυριαρχία στο Las Peñitas Beach, σε ένα μικρό ψαροχώρι στην ακτή του Ειρηνικού που περιβάλλεται από το φυσικό πάρκο Juan Venado. Μόλις λίγα λεπτά μακριά από την αποικιακή και διάσημη πόλη του Λεόν, κοντά στα κύρια τουριστικά ηφαίστεια και 114 χιλιόμετρα από την πρωτεύουσα και το αεροδρόμιο της Μανάγκουα.

Το νεόκτιστο ξενοδοχείο, ανοιχτό από τον Φεβρουάριο του 2016. Τα δωμάτια διακοσμημένα σε στυλ της Νικαράγουας με σύγχρονες τάσεις θα κάνουν τους επισκέπτες να αισθάνονται μοναδικοί, σε μια φιλική και χαλαρή ατμόσφαιρα. Η προσοχή και η εξειδικευμένη εξυπηρέτηση είναι οι βασικές μας προτεραιότητες.

Η όμορφη ιδιοκτησία έρχεται με 250 τ.μ. σαλόνι που περιλαμβάνει 5 δίκλινα υπνοδωμάτια με king size κρεβάτια και ιδιωτικά μπάνια (είναι έτοιμα για διαμερίσματα σε περίπτωση που χρειάζεστε, επειδή είναι ανεξάρτητα) μπαλκόνια και βεράντες με θέα στον ωκεανό, ένα εστιατόριο με πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, ένα μεγάλο παλάτι με 2 επίπεδα για τους επισκέπτες με αιώρες, κατάστρωμα γιόγκα, μια στολή με ποδήλατα και εργαλεία, έναν όμορφο κήπο με φοίνικες, καρύδες, παπάγια, μπανάνες, λεμονιές, ανανάδες, λουλούδια, γρασίδι χώρος για να χτιστεί ένα άλλο 4-5 δωμάτια και πισίνα, η συνολική παρτίδα είναι 592m2.

Το κατάλυμα μας είναι εξοπλισμένο με θερμομόνωση και αντισεισμικά τοιχώματα, παράθυρα από PVC και φωτισμό LED, με την καλύτερη ευρωπαϊκή ποιότητα και φρουρά ασφαλείας.

Το ξενοδοχείο περιλάμβανε όλα τα έπιπλα, την αντλία ισχύος, το πλυντήριο, τα ποδήλατα, τα στρώματα, τα κλινοσκεπάσματα, το AC, τις λάμπες, τις καρέκλες των τραπεζιών, όλη την κουζίνα πλήρως εξοπλισμένη ... όλα που μπορείτε να δείτε περιλαμβάνονται! Δεν χρειάζεται να ξοδεύετε τα χρήματά σας επειδή όλα είναι καινούργια και βρίσκονται σε πολύ καλές συνθήκες.

Αγοράστε μια κορυφαία κατατάσσονται και βραβευμένη Lodge σε πολλές διάσημες ιστοσελίδες, όλα τα δικαιώματα και οι άδειες ενημερώνονται. Μια άδεια αλκοόλ έρχεται με την πώληση.

Εάν ενδιαφέρεστε, επικοινωνήστε με τον πωλητή μέσω της φόρμας

Συζητησιμη τιμη

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB