Πώληση Ξενοδοχείο, Leon, Leon, Νικαράγουα, Carretera a Poneloyas

Πώληση - Cod. 34927

  • Τύπος: Ξενοδοχείο
  • Περιοχή: 2000 m²
  • Αριθμός δωματίων: 10
  • Όροφος: 1

Αυτό το Boutique Hotel Restaurant *** είναι ένα γοητευτικό καταφύγιο. Βρίσκεται στις πόρτες του Leon, City of Revolution, αυτή η τροπική όαση προσφέρει 10 υπνοδωμάτια (6 μπανγκαλόου / 4 υπνοδωμάτια), 10 μπάνια, ένα όμορφο ανοιχτό χώρο εστιατορίου που βρίσκεται στο κέντρο μιας βεράντας με υπέροχη θέα στον κήπο και ένα από τα μεγαλύτερη πισίνα της πόλης. Οι επισκέπτες μπορούν να ξυπνήσουν με τη μουσική των πολλών πουλιών που ονομάζουν αυτό το κήπο το σπίτι τους και μπορούν να φέρουν την ημέρα σας σε ένα τέλος χαλαρώνοντας στην καταγάλανη πισίνα. Αυτό το ξενοδοχείο είναι ένα κρυμμένο στολίδι!

Μια ιδανική ευκαιρία για έναν επενδυτή ή ένα ζευγάρι / οικογένεια που θέλει να αλλάξει τον τρόπο ζωής και να απολαύσει τη ζωή στις τροπικές περιοχές. Θα σας αρέσει αυτή η μικρή boutique επιχείρηση με τα κλειδιά στο χέρι που βρίσκεται στην ωραιότερη κοινότητα της Sutiaba στο Λεόν, 5 λεπτά με τα πόδια από τα μπαρ, τα εστιατόρια και τα κύρια αξιοθέατα της πόλης και στο δρόμο προς τις πλησιέστερες παραλίες Las Penitas και Poneloya αυτοκίνητο). Τα πρώτα μονοπάτια πεζοπορίας στο ηφαίστειο απέχουν 45 λεπτά από το ξενοδοχείο .... Το Leon απέχει 1 ώρα με 15 λεπτά από την πρωτεύουσα, τη Managua και 1 ώρα από το διεθνές αεροδρόμιο.

Η κατοχή ενός σκληρού περιουσιακού στοιχείου που λειτουργεί στο πλαίσιο της αναπτυσσόμενης τουριστικής βιομηχανίας της Νικαράγουας είναι μια σταθερή επένδυση που είναι πολύ πιθανό να αυξήσει την υπερωριακή αξία της. Αυτό το λειτουργικό ξενοδοχείο & εστιατόριο είναι πολύ καλά ταξινομημένο: 9.2 / 10 στην Booking.com και numero 2 στο Tripadvisor και αναφέρεται σε πολλές ιστοσελίδες και ταξιδιωτικούς οδηγούς σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων των γαλλικών οδηγών Ulysse και Petit Fute.

Η πώληση με το κλειδί στο χέρι περιλαμβάνει μια φιλική προς το κινητό ιστοσελίδα, το ηλεκτρονικό σύστημα κρατήσεων, όλα τα είδη επίπλωσης, το περιεχόμενο και το δυναμικό ανάπτυξης.

Επιπλέον, η πρόσφατα ανακαινισμένη ιδιοκτησία (3 υπνοδωμάτια, 2 μπάνια, κουζίνα, υπαίθριο τραπεζαρία / καθιστικό και πισίνα) είναι δίπλα-δίπλα στο ξενοδοχείο, αλλά δεν περιλαμβάνεται στην τιμή του ξενοδοχείου. Εάν ενδιαφέρεστε, μπορούμε να στείλουμε φωτογραφίες και τιμές. Είναι πολύ βολικό να έχει το δικό του σπίτι και ιδιωτική περιοχή, αλλά αρκετά κοντά στην επιχείρηση την ίδια στιγμή.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB