Πώληση Ξενοδοχείο, Leon, Leon, Νικαράγουα, Hostal El Belga Loco, LAS PENITAS

Πώληση - Cod. 37170

  • Τύπος: Ξενοδοχείο
  • Περιοχή: 1290 m²
  • Αριθμός δωματίων: 8
  • Όροφος: 2

Τριών χρόνων φημισμένο ξενοδοχείο (καλύτερη βαθμολογία στην περιοχή!), Σε πολύ καλή κατάσταση και πλήρως εξοπλισμένο. Ακριβώς στην ήσυχη παραλία του χωριού ψαράδων Las Penitas, μπροστά από τον Ειρηνικό Ωκεανό.
Κοντά στο φυσικό λιμάνι του Isla Juan Venado με το νησί, το μαγγρόβιο, την άγρια ​​ζωή, τις καγιάκ και περιηγήσεις με βάρκα, την παρακολούθηση πουλιών και το εκκολαπτήριο της χελώνας.
20 λεπτά μακριά από την αποικιακή πόλη Leon, 2,5 ώρες από την πρωτεύουσα της Managua, 1,5 ώρες από καταπληκτικά μονοπάτια πεζοπορίας σε ενεργά ηφαίστεια.
8 υπνοδωμάτια με ιδιωτικό μπάνιο, 2 κοινόχρηστα μπάνια, επαγγελματική κουζίνα, πισίνα, κήπο, βεράντα με τραπέζια και καρέκλες εστιατορίου, παραλία "ράντσο" με κούνιες και ξαπλώστρες, αιώρες, ξαπλώστρες και στρώματα, κοινόχρηστο χώρο με τηλεόραση και βιβλιοθήκη, bodyboard , ποδήλατα.
Καλά με αντλία, επιπλέον αντλία για καλή πίεση νερού, δημόσιο και ιδιωτικό χώρο στάθμευσης (με χαλαρωτική περιοχή) και internet.
Κοντά σε μπαρ και εστιατόρια, σέρφινγκ σχολεία / τα γραφεία ενοικίασης, στάση λεωφορείου, βολικά καταστήματα και ένα νέο κομμωτήριο / σαλόνι ομορφιάς.
Τιμή διαπραγματεύσιμη!

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB